Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

3
Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

Γράφτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021

Με ηλεκτρονικά μέσα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Aikido. Εκλέχθηκε νέα Διοικούσα Επιτροπή. 17 χώρες έγιναν μέλη της IAF και 4 χώρες έγιναν συνδεδεμένα μέλη της IAF.

Στις 13 Οκτωβρίου 2021, 120 συμμετέχοντες εντάχθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Aikido. Λαμβάνοντας υπόψη την παγκόσμια πανδημία, η μόνη λύση για τη συμμετοχή εκπροσώπων από χώρες σε όλο τον κόσμο ήταν μέσω ηλεκτρονικών μέσων. Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα για τη συνάντηση ήταν το Zoom και η πλατφόρμα για το σύστημα εμπιστευτικής ψηφοφορίας ήταν το Election Runner.

Ο Aikido Doshu Moriteru Ueshiba, Πρόεδρος της IAF, άνοιξε τη συνάντηση με μια ομιλία και έκανε επίσης τον τελευταίο λόγο.

Οι επίσημες εκθέσεις του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία εγκρίθηκαν χωρίς αντιρρήσεις. Επίσης, αναθεωρήθηκε το Καταστατικό και η Διάρθρωση Τελών ώστε να συμβαδίζουν με τους τρέχοντες χρόνους.

17 νέα κράτη μέλη προσχώρησαν στην IAF: Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Βολιβία, Κούβα, Ινδία, Καζακστάν, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Μιανμάρ, Νεπάλ, Βόρεια Μακεδονία, Περού, Άγιος Μαρίνο, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Τουρκία και Πολυνησία.

4 χώρες προσχώρησαν ως συνδεδεμένα μέλη της IAF: Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Μάλτα και Τυνησία.

Εντός της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη νέα Διοικούσα Επιτροπή. Η νέα ομάδα έχει ως εξής:

Πρόεδρος – κ. Wilko Vriesman
Γενικός Γραμματέας – κ. Dorin Marchis
Αντιπρόεδρος – κ. Kei Izawa
Βοηθός Γενικός Γραμματέας – κ. Corrie Human
Σύμβουλος από το Aikikai – κ. Shoichi Kamiya
Μέλος DC – η κ. Yoko Okamoto
Μέλος DC – κ. Τσάρλι ΜακΓκίνις
Μέλος DC – κ. Άνταμ Μανικόφσκι
Μέλος DC – κ. Φρέντερικ Χέιλμπρουκ
Ταμίας – κ. Satoshi Kaga

Ο Dojo-cho Mitsuteru Ueshiba ανακοίνωσε τους καταλόγους των δύο μελών του Συμβουλίου που διορίστηκαν από τον Πρόεδρο της IAF:

Τεχνικό Συμβούλιο
Miyamoto Tsuruzo Shihan
Yokota Yoshiaki Shihan
Χαγιάτο Οσάουα Σιχάν

Ανώτερο Συμβούλιο
Πρόεδρος
Tada Hiroshi Shihan
Μέλη
Yamada Yoshimitsu Shihan
Asai Katsuaki Shihan
Suganuma Morito Shihan
Ozaki Sho Shihan
Tony Smibert Shihan
Christian Tissier Shihan

Για την καλύτερη οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκαν 5 διαδικτυακές προσυνεδριάσεις κατά την περίοδο Μαΐου-Σεπτεμβρίου, που επέτρεψαν στα μέλη να συζητήσουν και να εγκρίνουν πλήρως θέματα που αφορούν τη δραστηριότητα της IAF.

Η επόμενη Γενική Συνέλευση θα γίνει το 2024, όπως σύμφωνα με το αρχικό ημερολόγιο.

Bir cevap yazın