Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

4
Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

Aikido Doshu
Μοριτέρου Ουεσίμπα

Ήδη το μισό της χρονιάς πέρασε τόσο γρήγορα.
Ενώ στο Τόκιο, η κατάσταση της πανδημίας COVID-19 είναι ακόμα δύσκολη, η Ιαπωνία αρχίζει να προοδεύει σταδιακά. Τα dojo εντός και εκτός της χώρας που απέφυγαν να ασκηθούν αρχίζουν σιγά σιγά να ξανανοίξουν και να ξαναρχίσουν την πρακτική τους.
Τον Μάιο, ο αριθμός των συμμετεχόντων για το ετήσιο All-Japan Aikido Embukai μειώθηκε και οι θεατές δεν επιτρεπόταν να συμμετάσχουν στη μειωμένη εκδήλωση, αλλά μπορούσαμε να το πραγματοποιήσουμε. Και υπό τις παρούσες συνθήκες, το να τρυπάμε το Embukai στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας το καθιστά πλέον σημαντικό γεγονός στην πρόοδό μας.
Η τελετή Kagamibiraki, το Aiki Shrine Grand Festival και το All-Japan Aikido Embukai κοινοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας το Youtube και νομίζω ότι είναι ένα βήμα προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 ότι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπόρεσαν να παρακολουθήσουν αυτές τις εκδηλώσεις.
Το Ίδρυμα Aikikai μπορεί ξεκάθαρα να αισθάνεται ότι το Aikido Hombu Dojo, καθώς και τα dojo σε όλο τον κόσμο, συνεργάζονται και αντιμετωπίζουν το μέλλον καθώς προχωράμε περισσότερο στο δρόμο μας.
Από τώρα, ενώ συνεχίζετε να αναγνωρίζετε τις καταστάσεις σε όλο τον κόσμο, κάντε πλήρως ό,τι μπορείτε να κάνετε σε αυτό το διάστημα και μαζί θα προχωρήσουμε.
Όπως έχω ξαναπεί, ανυπομονώ πολύ για την ημέρα που θα μπορέσω να σας γνωρίσω όλους από κοντά και να εξασκηθούμε μαζί στο dojo.”

βίντεο και επεξεργασία από τον Guillaume ERARD
#guillaumeerard

Bir cevap yazın