Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

3
Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

Γράφτηκε στις 31 Μαΐου 2021

Η GAISF ανακοίνωσε ότι η πρωτεύουσα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, βραβεύτηκε για την έκδοση του 2023 των Παγκοσμίων Αγώνων Μάχης (WCG). Η εκτιμώμενη περίοδος του έτους είναι το πρώτο τρίμηνο του 2023.

“Το Aikido είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχει με τις άλλες πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα σε αυτό το διάσημο γεγονός που περιμένει 10 χρόνια. Καθώς οι ομάδες Aikido της Σαουδικής Αραβίας ενώθηκαν και ολοκλήρωσαν την αίτηση συμμετοχής στη Διεθνή μας Ομοσπονδία Aikido αυτό το φθινόπωρο, ανυπομονούμε σε μια γόνιμη εκδήλωση με τους φίλους μας στο Aikido στη Σαουδική Αραβία.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Aikido στέλνει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας στην ευγενική μας οικοδέσποινα Σαουδική Αραβία και στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της GAISF Stephan Fox για την υποστήριξή τους». Kei Izawa, Πρόεδρος IAF

Ο οικοδεσπότης των επόμενων Παγκοσμίων Αγώνων Μάχης 2023, Ριάντ, Σαουδική Αραβία, δημιούργησε το πρώτο βίντεο προώθησης για την εκδήλωση με όλες τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα που θα συμμετάσχουν. Το Aikido έχει συμμετάσχει από τους πρώτους Παγκόσμιους Αγώνες Μάχης το 2010 στο Πεκίνο και θα συγκεντρωθεί με άλλες 14 πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα σε αυτό το κορυφαίο γεγονός παγκοσμίως στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Κάντε κλικ εδώ για το βίντεο.

Bir cevap yazın