Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

1
Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

Γράφτηκε στις 1 Οκτωβρίου 2020

Την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, η συνάντηση σύνδεσης μεταξύ της IAF και του Aikikai πραγματοποιήθηκε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα. Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκαν αποφάσεις σχετικά με τη Γενική Συνέλευση της IAF και τη Σύνοδο Κορυφής της IAF.

Λόγω του ταξιδιωτικού περιορισμού που σχετίζεται με την πανδημία, η συνάντηση οργανώθηκε μέσω Zoom και αποτελούνταν από μια αντιπροσωπεία των Aikikai – Dojocho, κ. Hayashi, κ. Tani, Kanazawa Shihan και Ito Shihan και μέλη της IAF DC – Kei Izawa, Wilko Vriesman, Dorin Marchis και Shoichi Kamiya, ο οποίος είναι πλέον και επίσημα μέλος του Διεθνούς Τμήματος του Aikikai από την 1η Οκτωβρίου.
Η συνεδρίαση άνοιξε και έκλεισε ο Doshu και υπό την προεδρία του Dojocho.

Λόγω του σοβαρού αντίκτυπου της πανδημίας σε όλα τα μέλη μας, συμφωνήθηκε να χωριστεί η Γενική Συνέλευση της IAF και η Σύνοδος Κορυφής της IAF. Προς το παρόν, η Γενική Συνέλευση της IAF θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2021 και η Σύνοδος Κορυφής της IAF θα πραγματοποιηθεί το 2022.
Επίσης, ο Aikikai συμφώνησε κατ’ αρχήν να επιτρέψει στην IAF να συμμετάσχει στις ετήσιες επιδείξεις Aikido All Japan που διεξάγονται στο Budokan κάθε χρόνο.
Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Bir cevap yazın