Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

0
Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

Γράφτηκε στις 25 Ιουλίου 2022

Το μέλος της IAF στην Ολλανδία φιλοξένησε ένα επιτυχημένο διεθνές σεμινάριο για νέους στο Papendal στις 22-24 Ιουλίου 2022. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Toshio Suzuki Hombu Dojo Shihan.
Το γεγονός είναι ένα σημάδι του Aikido – Back on Track, υπογραμμίζοντας τις προσπάθειες επαναφοράς των γεγονότων του Aikido στα διεθνή ημερολόγια.

Οι νεαροί Aikidoka και οι εκπαιδευτές τους, που προέρχονταν από το Λουξεμβούργο, τη Λιθουανία, τη Γαλλία, το Μαυροβούνιο, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία, τη Νότια Αφρική, τη Σαουδική Αραβία και την Ολλανδία έτυχαν καλής υποδοχής στο Papendal, ένα πολύ καλό αθλητικό θέρετρο, κοντά στο Άμστερνταμ.

Στη νεανική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ολλανδία κ. Hidehisa Horinouchi και η σύζυγός του.

Οι προπονήσεις, υπό την ηγεσία του Toshio Suzuki 6 Dan Shihan, από το Hombu Dojo στο Τόκιο της Ιαπωνίας έφεραν χαρά, συγκίνηση, ιδρώτα, ενέργεια και καλές δονήσεις στο τατάμι.

Επίσης, η Ομάδα Εργασίας Νέων της IAF, οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευτές και ο Toshio Suzuki Shihan είχαν μια ευχάριστη συνάντηση, καλύπτοντας θέματα σχετικά με το Aiki Youth.

Το πάρτι ήταν φυσικά από τις αγαπημένες στιγμές του σεμιναρίου και η ενέργεια εκεί ήταν σε υψηλό επίπεδο.

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 24 Ιουλίου το Embukai της νεανικής Aikidoka.

(σύλληψη από τον Frédéric Burnay)

Ένιωσα τόσο όμορφα που έβλεπα όλα τα χαρούμενα πρόσωπα να δουλεύουν για τατάμι, νέες φιλίες και μια υπέροχη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Bir cevap yazın