Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

0
Διεθνής Ομοσπονδία Aikido

Γράφτηκε στις 19 Μαΐου 2023

Αυτές τις μέρες, από τις 16 έως τις 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της IAF, Wilko Vriesman, επισκέπτεται το μέλος μας στο Αζερμπαϊτζάν, το Aikikai Aikido του Αζερμπαϊτζάν (AAA) στο Μπακού, το οποίο δέχεται τη διδασκαλία από τον Takanori Kuribayashi Shihan, από το Hombu. Dojo.

Μέρος της επίσκεψης ήταν μια συνέντευξη Τύπου στην οποία ερωτήσεις αφορούσαν τη συνεργασία μεταξύ της IAF και της AAA στο θέμα της ανάπτυξης της κρατικής αναγνώρισης του Aikido στο Αζερμπαϊτζάν και την πρόθεση προώθησης μιας πλατφόρμας περιφερειακής συνεργασίας με άλλα μέλη της IAF και μελλοντικά μέλη.

Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με την υπογραφή 2 Μνημονίων.

Ένα Μνημόνιο Συνεννόησης ήταν μεταξύ της IAF και της AAA, που υπογράφηκε από τον κ. Ilham Gullyev, Πρόεδρο και Τεχνικό Διευθυντή, σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ των χωρών.

Και ένα δεύτερο Μνημόνιο, μεταξύ της IAF και του Ινστιτούτου Υγείας στο Μπακού, IDDO, σχετικά με την εφαρμογή του Aikido στα προγράμματα Υγείας που ασχολούνται με τον Αυτισμό, υπογεγραμμένο από τον Δρ. Rovsham Nazaris, Διευθυντή του Ινστιτούτου και Αναπληρωτή Πρόεδρο του AAA.

Bir cevap yazın