Καλύτερες προπονήσεις με το σετ ζώνης αντίστασης Waist Trainer

3
Καλύτερες προπονήσεις με το σετ ζώνης αντίστασης Waist Trainer

Αυτός ο χορηγός πλήρωσε ένα διαφημιστικό τέλος. Όλες οι απόψεις είναι 100% δικές μου.

Καλύτερες προπονήσεις. Όλοι προσπαθούμε να τα αποκτήσουμε, ειδικά αυτές τις μέρες που πολλοί από εμάς γυμναζόμαστε στο σπίτι. Φυσικά, το να έχουμε ένα γυμναστήριο στο σπίτι θα ήταν ιδανικό για όσους από εμάς αγαπούν να ασκούνται, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό για πολλούς από εμάς.

Οπότε τι κάνουμε; Λοιπόν, ελλείψει ενός τεράστιου χώρου καρδιαγγειακής άσκησης, μιας ποικιλίας βαρών και μηχανημάτων και όλων των άλλων σφυριγμάτων που αγαπάμε στα γυμναστήρια μας, πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για να αυξήσουμε την αντίσταση και να προσθέσουμε ποικιλία στις προπονήσεις μας.

Εκεί είναι που το Waist Trainer Resistance Band Set έρχεται από το Specialty Select. Κάνει καλύτερες προπονήσεις με διακριτικό εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

Καλύτερες προπονήσεις που σηκώνουν και σμιλεύουν τα μποτάκια μας

Το σετ Waist Trainer Resistant Band προσφέρει καλύτερες προπονήσεις, επιτρέποντάς μας να προσθέτουμε αντίσταση στις κινήσεις μας χωρίς να χρειαζόμαστε ειδικά βάρη και όλο τον χώρο που καταλαμβάνουν.

Αυτό το σετ προσφέρει τρεις ζώνες αντίστασης, η καθεμία με διαφορετικό μέγεθος και επίπεδο αντίστασης. Αυτές οι τρεις μπάντες προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών προπόνησης που είναι ιδανικές για σύσφιξη και τόνωση των ποδιών και των μποτάκια μας, κάτι που όλοι θέλουμε αν είμαστε ειλικρινείς.

Με αυτό το σετ κορδονιών, μπορείτε να ανοίξετε ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων αντίστασης για το κάτω μέρος του σώματος, όπως καταλήψεις, βόλτες με καβούρια, γέφυρες γλουτών, κλωτσιές γλουτών και ωθήσεις ισχίου. Επιπλέον, είναι ιδανικά για διατάσεις και κινήσεις ευελιξίας μαζί με κινήσεις αποκατάστασης και κινητικότητας.

Γίνομαι καλύτερη προπόνηση

Η γυμναστική στο σπίτι ήταν ο κανόνας για μένα εδώ και πολύ καιρό, και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είχα εξαντλήσει όλες τις επιλογές μου. Δεν έχω βάρη και είχα κάνει σχεδόν κάθε άσκηση με βάρος σώματος που μπορούσα να σκεφτώ.

Το σετ Waist Trainer Resistance Band ήταν μια καταπληκτική προσθήκη στις προπονήσεις μου. Αυτό το σετ έχει αναζωογονήσει πλήρως τις παλιές μου προπονήσεις επιτρέποντάς μου να προσθέσω αντίσταση στη θέση των βαρέων βαρών και πιστέψτε με, οι μύες μου μπορούν να το αισθανθούν.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις μπάντες, κατάφερα πραγματικά να αξιοποιήσω στο έπακρο τις προπονήσεις στο κάτω μέρος του σώματος. Τα squat, συγκεκριμένα, ήταν πολύ καλύτερα. Μπορώ πραγματικά να νιώσω το κάψιμο όταν χρησιμοποιώ αυτές τις μπάντες.

Συνολικά, βλέπω πολύ καλύτερες προπονήσεις λόγω της αντίστασης και της ευελιξίας των ασκήσεων που προσφέρουν αυτές οι ζώνες αντίστασης.

Μπορείτε επίσης να κάνετε καλύτερες προπονήσεις

ο Waist Trainer Resistance Band Το σετ από το Specialty Select έχει πάει τις προπονήσεις μου στο επόμενο επίπεδο και νομίζω ότι θα κάνουν το ίδιο και για εσάς. Αν ψάχνετε για καλύτερες προπονήσεις χωρίς εξοπλισμό, δοκιμάστε αυτές τις μπάντες. Είναι εξαιρετικά για να ανεβάσουν την ένταση.

Αγόρασε σήμερα και ανεβάστε τη φυσική σας κατάσταση στο επόμενο επίπεδο!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Bir cevap yazın