Ο Schlapp είναι σοσιαλιστής; Η Συντηρητική Ένωση παρουσιάζει ξεκαρδιστική καρτέλα βαθμολογίας

1
Ο Schlapp είναι σοσιαλιστής;  Η Συντηρητική Ένωση παρουσιάζει ξεκαρδιστική καρτέλα βαθμολογίας

ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Ενώ άλλοι συζητούν αν πρέπει να γρονθοκοπήσουν έναν νεοναζί, ο Matt Schlapp και ο Αμερικανός Συντηρητικός φαινομενικά αμφισβητεί αν μπορούν να χαστουκίσουν έναν σοσιαλιστή. Σήμερα κυκλοφόρησαν τη «συντηρητική βαθμολογία» τους.

Είναι ξεκαρδιστικό. Ας δούμε μερικές από τις περιγραφές του λογαριασμού:

  • “Κοινωνικοποίηση των Υπηρεσιών Rideshare επιβάλλοντας φόρο 5 λεπτών σε όλες τις διαδρομές.”
    • (SB 1376 – Λόφος) – Προφανώς ένας φόρος 5 λεπτών για τη χρηματοδότηση της προσβασιμότητας θα ρίξει πάνω μας την κόλαση του σοσιαλισμού.
  • «Επέκταση της αυτόματης εγγραφής ψηφοφόρων». (AB 1407 – McCarty)
    • Σίγουρα, ακούγεται αρκετά αβλαβές, αλλά ξέρετε πώς η Δεξιά μισεί όταν οι άνθρωποι ψηφίζουν. Λοιπόν, ναι, μισούν όταν διευκολύνετε τους νέους να ψηφίσουν, και αυτό ακριβώς γίνεται με την αυτόματη εγγραφή τους για να ψηφίσουν όταν πάρουν την πρώτη τους άδεια οδήγησης. Οι σκέψεις τους; «Το ACU αντιτίθεται στα προγράμματα αυτόματης εγγραφής που αποδυναμώνουν την ακεραιότητα των ψηφοδελτίων και διευκολύνουν τη διάπραξη ψηφοφόρων». Εμ, τι ψηφοθηρική νοθεία? Εννοείς αυτή η απάτη των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων της Βόρειας Καρολίνας? Ναι, η αυτόματη εγγραφή δεν έχει καμία σχέση με αυτό.
  • «Παρέμβαση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ιδιωτικού τομέα με την επιβολή ποσοστώσεων φύλου» (SB 826 – Τζάκσον) –
    • Αυτή είναι η νομοθεσία ορόσημο που απαιτεί ισοτιμία στα εταιρικά συμβούλια. Όμως, για την ACU, η πρόοδος στη διαφορετικότητα είναι απλώς η κυβέρνηση που προσπαθεί να κρατήσει πίσω τις εταιρείες. Λοιπόν ναι.

Όλα αυτά είναι να πούμε, μαντέψτε: οι Ρεπουμπλικάνοι είναι όλοι πολύ συντηρητικοί! Οι δημοκράτες είναι όλοι σοσιαλιστές. Και προσέφεραν βοηθητικά ότι ο «καλύτερος» Δημοκρατικός τους ήταν ο Ρούντι Σάλας και ότι ο «χειρότερος» Ρεπουμπλικανός τους ήταν ο Μπράιαν Μάινσεϊν. Εκτός από Asm. Ο Maienschein είναι πλέον Δημοκρατικόςλοιπόν, ουφ.

Τέλος πάντων, αν χρειάζεστε μια υπενθύμιση για το πόσο μακριά έχει παρασυρθεί η Δεξιά, μπορείτε να δείτε τη δική τους κάρτα βαθμολογίας εδώ (PDF).

Bir cevap yazın