Παθιασμένοι με την εξυπηρέτηση συγγραφέων: Το πινέλο του βιβλίου φτάνει τους 100.000 πελάτες και συνεχίζει να αυξάνεται

0
Παθιασμένοι με την εξυπηρέτηση συγγραφέων: Το πινέλο του βιβλίου φτάνει τους 100.000 πελάτες και συνεχίζει να αυξάνεται

Βιβλίο πινέλο είναι μια εταιρεία λογισμικού που παρέχει εργαλεία και πόρους στους συγγραφείς για να δημιουργήσουν υλικό μάρκετινγκ επαγγελματικής ποιότητας, διαφημιστικά γραφικά και πολλά άλλα για τα βιβλία τους. Ως εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση συγγραφέων στη θέση των συγγραφέων, η Book Brush ήταν πάντα παθιασμένη να βοηθά τους συγγραφείς να πετύχουν στη συγγραφική τους καριέρα.

Από την αρχή, το Book Brush έχει δεσμευτεί να παρέχει καινοτόμες και προσιτές λύσεις μάρκετινγκ που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των συγγραφέων στη θέση των συγγραφέων. Ως αποτέλεσμα, το Book Brush έχει γίνει το βασικό εργαλείο για χιλιάδες συγγραφείς και εκδότες που θέλουν να δημιουργήσουν οπτικά εντυπωσιακό και συναρπαστικό υλικό μάρκετινγκ για τα βιβλία τους.

Η ομάδα του Book Brush είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι προσεγγίσαμε πρόσφατα τους 100.000 πελάτες. Ιεροί καπνοί! Αυτό είναι πολλοί πελάτες! Αυτό το απίστευτο ορόσημο είναι μια αληθινή απόδειξη της αξίας και του αντίκτυπου που προσφέραμε στους συγγραφείς και της υποστήριξης και της πίστης που λάβαμε ως αντάλλαγμα. Ανυπομονούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία και να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε ακόμη περισσότερους συγγραφείς στο ταξίδι τους προς την επίτευξη των συγγραφικών τους στόχων. Η ομάδα είναι ενεργοποιημένη και έτοιμη να ξεπεράσει τα όρια, να εξερευνήσει νέους ορίζοντες και να βοηθήσει τους συγγραφείς να πετύχουν όσο ποτέ άλλοτε!

Γιατί στο Book Brush αρέσει να δουλεύει με συγγραφείς στη θέση των συγγραφέων; Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά εδώ είναι μόνο μερικοί:

Κατανόηση της θέσης του συγγραφέα

Το Book Brush είναι αφιερωμένο στην εξυπηρέτηση συγγραφέων στη θέση των συγγραφέων και κατανοεί τις μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες που έρχονται με τα βιβλία μάρκετινγκ σε αυτήν τη θέση. Εστιάζοντας ειδικά στις ανάγκες των συγγραφέων στη θέση των συγγραφέων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στοχευμένες λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτού του κοινού.

Πάθος για τη συγγραφή

Η ομάδα του Book Brush είναι παθιασμένη με την εξυπηρέτηση ατόμων στη θέση των συγγραφέων που μοιράζονται την αγάπη για τη γραφή και την ανάγνωση. Αναγνωρίζουμε τις μοναδικές προκλήσεις που προκύπτουν όταν πρόκειται για βιβλία μάρκετινγκ και δεσμευόμαστε να παρέχουμε διασκεδαστικές και αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τους συγγραφείς να πετύχουν.

Προσιτή Τιμολόγηση

Το Book Brush πιστεύει ότι κάθε συγγραφέας πρέπει να έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εργαλεία και πόρους μάρκετινγκ, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό του. Γι’ αυτό προσφέρουμε οικονομικά σχέδια τιμολόγησης που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς των συγγραφέων σε όλα τα στάδια της συγγραφικής τους διαδρομής.

Καινοτόμες Λύσεις

Το Book Brush εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων λύσεων που βοηθούν τους συγγραφείς να εμπορεύονται τα βιβλία τους πιο αποτελεσματικά. Από μακέτες βιβλίων και τρισδιάστατα εξώφυλλα έως την πρόσληψη του Book Brush ως VA σας για τη δημιουργία γραφικών και διαφημιστικού υλικού μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα εργαλείων και πόρων που βοηθούν τους συγγραφείς να ξεχωρίζουν σε μια πολυσύχναστη αγορά.

Δέσμευση για την επιτυχία του πελάτη

Στο επίκεντρο της αποστολής του Book Brush βρίσκεται η δέσμευση για την επιτυχία των πελατών. Η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης για να βοηθήσει τους συγγραφείς και τους εκδότες να επιτύχουν τους στόχους μάρκετινγκ τους. Είτε απαντά σε ερωτήσεις είτε παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο χρήσης των εργαλείων, η ομάδα του Book Brush είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει. Ελέγξτε το Το κανάλι του Book Brush στο YouTube για χρήσιμες συμβουλές και κόλπα!

Το Book Brush είναι αφιερωμένο στην εξυπηρέτηση όλων των τύπων συγγραφέων στη θέση του συγγραφέα με όποιον τρόπο χρειάζονται. Καθώς γιορτάζουμε το πρόσφατο ορόσημό μας για την προσέγγιση 100.000 πελατών, η ομάδα του Book Brush είναι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις υπηρεσίες μας, προσθέτοντας ευκαιρίες για εκπαίδευση συγγραφέων και βοηθώντας ακόμη περισσότερους συγγραφείς να επιτύχουν σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται ζωή.

Bir cevap yazın