Πώς ένας ανεξάρτητος συγγραφέας μπορεί εύκολα να προωθήσει την επωνυμία του συγγραφέα με το πινέλο του βιβλίου

2
Πώς ένας ανεξάρτητος συγγραφέας μπορεί εύκολα να προωθήσει την επωνυμία του συγγραφέα με το πινέλο του βιβλίου

Ο λογοτεχνικός κόσμος είναι πολύ ανταγωνιστικός και, όσον αφορά το μάρκετινγκ, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς τους ανεξάρτητους συγγραφείς. Εκτός από το να γράφουμε, εκτός και αν προσλάβουμε κάποιον για να μάρκετινγκ για εμάς, έχουμε το πρόσθετο βάρος να χειριστούμε το δικό μας μάρκετινγκ. Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο και, μερικές φορές, απογοητευτικό. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να γίνει. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου παρέχει μερικά εξαιρετικά παραδείγματα για δημιουργώντας τις δικές σας εικόνες μάρκετινγκ βιβλίων.

Ως συν-συγγραφέας της επωνυμίας Noelle Vella, έχω διαπιστώσει ότι η δημιουργία αναρτήσεων ή βίντεο για την προώθηση των βιβλίων μας και η δημοσίευσή τους στις σελίδες κοινωνικών μέσων Noelle Vella, καθώς και στις προσωπικές μου σελίδες, έχει σίγουρα βοηθήσει στην ενίσχυση του βιβλίου μας εκπτώσεις. Έχω αποκτήσει τη συνήθεια, ή θα έπρεπε να πω την εμμονή, να δημοσιεύω είτε μια κριτική βιβλίου είτε ένα απόσπασμα βιβλίου καθημερινά. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα ακολουθήσω τα βήματα για να δημιουργήσω ένα βίντεο για μια κριτική βιβλίου χρησιμοποιώντας το Trailer Creator του Book Brush. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν και ας δημιουργήσουμε ένα βίντεο!

ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να επιλέξετε Δημιουργός τρέιλερ από είτε:

 • Επιλέξτε ένα εργαλείο για να ξεκινήσετε στην αρχική σελίδα του Book Brush

αρχική σελίδα στο Book Brush

 • ή Εργαλεία στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας

πώς να επιλέξετε τον δημιουργό του τρέιλερ στο Book Brush

ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Μια φορά Δημιουργός τρέιλερ φορτώνει, θα πρέπει να επιλέξετε το μέγεθος της διαφήμισής σας.

επιλογή μεγέθους διαφήμισης
Δημοσιεύω καθημερινά σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες (TikTok, Facebook, Instagram και ναι, ακόμη και στο Tumblr) και δεν έχω τέτοιο χρόνο για να δημιουργήσω πολλά μεγέθη διαφημίσεων, επομένως γενικά επιμένω:

φτιάχνοντας ένα τρέιλερ βιβλίου για το instagram

μάρκετινγκ βιβλίων στο Instagram

Για την πραγματική δημιουργία τρέιλερ, ο καθένας κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να προσθέσει πρώτα το κείμενο, ενώ ένα άλλο μπορεί να επιλέξει το φόντο ή άλλο μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα έτοιμο πρότυπο. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργείτε το βίντεο με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε τα τρέιλερ σας, θα καταλάβετε τελικά τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Για αυτό το τρέιλερ, θα ξεκινήσω με την επιλογή φόντου.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΒΑΘΡΟ

Αφού επιλέξετε το μέγεθος της διαφήμισής σας, το επόμενο πράγμα που θα κάνετε είναι να επιλέξετε ένα Ιστορικό.

τρέιλερ βιβλίου μεγέθους Instagram

Τα φόντο του Book Brush μπορεί να είναι βίντεο ή εικόνες.

 • Για βίντεο, μπορείτε:
  • Αναζήτηση για φόντο
  • ή μπορείτε να επιλέξετε α Αποθηκεύτηκε βίντεο (είτε ένα προηγουμένως αποθηκευμένο είτε μπορείτε να ανεβάσετε ένα από τη συσκευή σας)
 • Για τις εικόνες, ισχύουν τα ίδια βήματα:
  • Αναζήτηση για φόντο
  • ή μπορείτε να επιλέξετε α Αποθηκεύτηκε εικόνα (είτε μια προηγουμένως αποθηκευμένη είτε μπορείτε να ανεβάσετε μια από τη συσκευή σας)

Για αυτό το τρέιλερ, θα χρησιμοποιήσω ένα θέμα για την παραλία.

Θα ξεκινήσω πληκτρολογώντας «παραλία» στο Αναζήτηση κουτί.

Βιβλίο Βούρτσα φόντο παραλία

Επειδή δεν είμαι σίγουρος πόσο θα είναι το κείμενο, θα επιλέξω ένα βίντεο που πιστεύω ότι θα είναι αρκετό για να διαβάσει ο θεατής ολόκληρη την κριτική. Μπορώ πάντα να περικόψω το βίντεο αργότερα, αν χρειαστεί.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Προσθέτωντας Κείμενο είναι σχετικά εύκολο.

Κείμενο τρέιλερ βιβλίου Βιβλίο Βούρτσα

Βήματα κειμένου πινέλου βιβλίου
Θα ανοίξει ένα πλαίσιο κειμένου:

Πλαίσιο κειμένου πινέλου βιβλίου

 • Μπορείτε να προσθέσετε όσα πλαίσια κειμένου χρειάζεται.
 • Ξεκίνησα με τον τίτλο για την κριτική του βιβλίου. Από εκεί, θα επεξεργαστώ το κείμενο κάνοντας κλικ Επεξεργασία στυλ κειμένου (δείτε στιγμιότυπο οθόνης παραπάνω).
 • Θα δείτε τις δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το κείμενο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας (αλλαγή γραμματοσειράς, μέγεθος κειμένου, χρώμα κ.λπ.). Διάλεξα μια γραμματοσειρά πιο κοντά σε μια από τις γραμματοσειρές στο εξώφυλλο του βιβλίου μας.

Επεξεργασία κειμένου Book Brush

 • Για το χρώμα της γραμματοσειράς, χρησιμοποίησα τον επιλογέα χρώματος, επιλέγοντας ένα χρώμα που περιέχεται στο βίντεο.

επεξεργασία κειμένου πινέλου βιβλίου

 • Στη συνέχεια, αποφάσισα να κάνω κίνηση στη γραμματοσειρά κάνοντας κλικ στο κείμενο μέσα στο βίντεο. Αυτό θα κάνει μια γραμμή με το σύμβολο συν στη μέση να εμφανιστεί κάτω από το βίντεο/εικόνα.

Κείμενο με κίνηση

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Book Brush είχε τόσο μεγάλη ποικιλία προτύπων βιβλίων που μερικές φορές δυσκολεύομαι να επιλέξω (κάτι που είναι καλό, κατά τη γνώμη μου, γιατί σε ποιον δεν αρέσουν οι επιλογές;).

Τα διάφορα πρότυπα περιλαμβάνουν φυσικά βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία, ήχο κ.λπ. Προτείνω να κάνετε κύλιση σε όλα τα πρότυπα για να βρείτε αυτό(α) που είναι/είναι κατάλληλο για το έργο σας.

ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ

Αφού προσθέσετε όλα τα μέρη στο έργο σας, θέλετε να ελέγξετε το μενού κάτω από το τρέιλερ για να βεβαιωθείτε ότι όλα ευθυγραμμίζονται με τον τρόπο που θέλετε.

Δημιουργός τρέιλερ Book Brush
Στο παράδειγμά μου, θέλω να βεβαιωθώ:

 • Κάθε βίντεο που χρησιμοποιώ έχει τη σωστή διάρκεια
 • Τα πρότυπα κειμένου και βιβλίων είναι κρυφά, εμφανίζονται και βγαίνουν με τον τρόπο που θέλω.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΙ

Μια μέρα, όταν δημιουργούσα ένα τρέιλερ, ανακάλυψα ότι μπορούσα να τοποθετήσω ένα βίντεο πάνω από ένα άλλο βίντεο. Έχω δημιουργήσει μερικά υπέροχα εφέ χρησιμοποιώντας αυτήν τη μορφή. Για το τρέχον έργο μου, τοποθέτησα ένα βίντεο με καρδιές πάνω από ένα βίντεο με ένα κοκτέιλ.

τρέιλερ βιβλίου στο Book Brush
Για να προσαρμόσετε τη διαφάνεια του κορυφαίου βίντεο, κάντε κλικ σε αυτό μία φορά. Περισσότερες επιλογές πρέπει να εμφανίζεται πάνω από το βίντεο.

Κινούμενα σχέδια του δημιουργού τρέιλερ
Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Περισσότερες επιλογές, Διαφάνεια, Θάμπωμα, Επικαλύψεις, και Φίλτρα θα εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Ρυθμίστε το Διαφάνεια της αρεσκείας σας. επεξεργασία τρέιλερ βιβλίων στο Book Brush

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ

Αφού ολοκληρωθεί το τρέιλερ σας, θα θέλετε να αποθηκεύσετε την εργασία σας.

 • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε το τρέιλερ σας στο Book Brush κάνοντας κλικ στο Save as Project στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

αποθήκευση του τρέιλερ του βιβλίου σας

Θα δείτε Αποθήκευση έργου στο επάνω μέρος της οθόνης.

πώς να αποθηκεύσετε το έργο σας στο Book Brush

 • Στη συνέχεια, θα κατεβάσετε το τρέιλερ σας στη συσκευή σας από:
  • 1 – κάνοντας κλικ στο Λήψη κάτω δεξιά στην οθόνη.

  • 2 – κάνοντας κλικ στο Λήψη βίντεο στο αναδυόμενο παράθυρο λήψης.

τρέιλερ βιβλίου πινέλου

Μετά από όλη τη σκληρή δουλειά σας, το τρέιλερ σας θα είναι έτοιμο για ανάρτηση σε όλους τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Συγχαρητήρια!


Άρθρο της Gabrielle Denize Newsam

Η Gabrielle Denize Newsam είναι ιατρός στο επάγγελμα, που ασχολείται με την άδεια εκπαιδευτή γυμναστικής, καθώς και ως δημοσιευμένη ποιήτρια και συγγραφέας. Είναι το ένα ήμισυ της συγγραφικής ομάδας της Noelle Vella. Πάντα μανιώδης αναγνώστρια, η επιθυμία της να γράψει εμφανίστηκε αφού ανακάλυψε τον αγαπημένο της συγγραφέα, τον αείμνηστο LA Banks, ο οποίος έγραψε τη σειρά 12 βιβλίων, The Vampire Huntress Legend. Αργότερα έχει αρκετές ευκαιρίες να περάσει χρόνο με την κυρία Μπανκς, η οποία την ενθάρρυνε, μαζί με αρκετούς άλλους θαυμαστές, να γράψει. Έγινε για πρώτη φορά δημοσιευμένη συγγραφέας το 2010, αφού της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια ανθολογία της συγγραφέα/εκδότη/σεναριογράφου Brenda Hampton. Από τότε γράφει.

Όταν δεν εργάζεται, δεν γράφει ή δεν δημιουργεί για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Gabrielle της αρέσει να γυμνάζεται, να χορεύει, να ακούει μουσική και να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη Noelle Vella στο Instagram @noellevellabooks

Bir cevap yazın