Το May Revise της Newsom σκέφτεται μεγάλα…και λίγα

3
Το May Revise της Newsom σκέφτεται μεγάλα…και λίγα

Η επικαιροποιημένη πρόταση που παρουσιάστηκε την Πέμπτη βασίζεται στο Προϋπολογισμός 209 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ο κυβερνήτης όρισε τον Ιανουάριο. Διατηρεί τις δαπάνες για την επέκταση της υγειονομικής κάλυψης για τους μετανάστες χωρίς έγγραφα και 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια για την τόνωση της κατασκευής κατοικιών.

Σακ Μέλισσα

Και έχει κάποια μεγάλα σχέδια για να βοηθήσει οικογένειες στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της διοχέτευσης 130 εκατομμυρίων δολαρίων από τα έσοδα που προέρχονται από τους φόρους της μαριχουάνας στη φροντίδα των παιδιών.

Η αλλαγή γενιάς της φρουράς στην Καλιφόρνια εμφανίστηκε στο γραφείο του κυβερνήτη την Τρίτη, καθώς ο κυβερνήτης Gavin Newsom παρουσίασε προτάσεις για άρση των φόρων στις πάνες και τα προϊόντα εμμήνου ρύσεως – ιδέες που ο προκάτοχός του άσκησε βέτο – και επανέλαβε την επιθυμία του να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια από τον κρατικό προϋπολογισμό για να επεκταθεί υπηρεσίες για παιδιά.

Ήρεμα

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι αρκετά μεγάλοι στόχοι σε αυτό το μέτωπο: πρόσθετη άδεια μητρότητας/πατρότητας, επέκταση του EITC και πρόσθετες δαπάνες για τη φροντίδα των παιδιών. Όλα αυτά που λέγονται, δεν έχει τρόπο να πληρώσει για όλα τα «stretch goal» του, προφανώς μιλώντας στη γλώσσα του Kickstarter. Έτσι, ο αρχικός στόχος είναι να ξεκινήσετε βυθίζοντας μερικά δάχτυλα στο νερό και να δείτε πώς μπορεί να ενσωματώσει κάτι σαν 6 μήνες άδεια συνδυασμού σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο προϋπολογισμού.

Όλα αυτά βέβαια θα αλλάξουν μόλις περάσουν από το νομοθετικό σώμα. Αλλά ο Κυβερνήτης Newsom είναι πιθανώς λίγο πιο κοντά στο κέντρο της Δημοκρατικής Υπερπλειοψηφίας από τον πρώην Κυβερνήτη Μπράουν, οπότε μπορεί να δούμε λίγο πιο ομαλή διαδικασία αυτή τη φορά.

Bir cevap yazın