Το PG&E δεν είναι ασφαλές. αρκετά πια.

2
Το PG&E δεν είναι ασφαλές.  αρκετά πια.

Το PG&E δεν προσπαθεί να πυροδοτήσει. Απλώς συνεχίζουν να το κάνουν. Ή να πω ότι η κακή συντήρησή τους και η μείωση του κόστους συνεχίζουν να προκαλούν φωτιά. Μερικές φορές οι άνθρωποι πεθαίνουν για την αμέλειά τους. Μερικές φορές είναι απλώς τα σπίτια των ανθρώπων. Αλλά η αμέλεια της PG&E προκαλεί φαινομενικά τραγωδίες κάθε χρόνο.

Ο εξοπλισμός PG&E πυροδότησε το 2021 Dixie Fire σύμφωνα με τους ερευνητές. Η PG&E αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις στο Zogg Fire του 2020. Η PG&E ξεκίνησε το τεράστιο Kincade Fire του 2019. Η PG&E δήλωσε ένοχη σε 84 κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια στο Camp Fire του 2018. Η PG&E καταδικάστηκε για πολλαπλές παραβιάσεις ασφάλειας που προέκυψαν από έκρηξη αγωγού το 2010 που σκότωσε οκτώ άτομα στο Σαν Μπρούνο. ΕΝΑ Το δικαστήριο της Νεβάδα έκρινε την PG&E ένοχη για 739 κατηγορίες εγκληματικής αμέλειας επειδή δεν έκοψε δέντρα κοντά στα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.

Ωστόσο, για κάποιο λόγο, το PUC της Καλιφόρνια πέρυσι εγκεκριμένο ετήσιο πιστοποιητικό ασφάλειας της PG&E, το οποίο τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο ταμείο βάσει επιτοκίων για να πληρώσουν αποζημιώσεις. Έτσι, η PG&E πυροδοτεί, οι συντελεστές πληρώνουν.

Πρέπει να πάρουν ξανά το ετήσιο πιστοποιητικό ασφαλείας τους σύντομα. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά η CPUC (και ο κυβερνήτης Newsom) να μελετήσουν λίγο περισσότερο αυτό φέτος. Πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αποτρέψουν τις πυρκαγιές και τα θεσμικά μας όργανα πρέπει να κάνουν περισσότερα για να τους λογοδοτήσουν.

Bir cevap yazın