Alumni Spotlight – Angie Azur

4
Alumni Spotlight – Angie Azur

Είμαι η Angie Azur και έλαβα το πιστοποιητικό Spiritual Life Coaching από το Life Purpose Institute τον περασμένο Ιανουάριο 2020. Ταυτόχρονα, ο σύζυγός μου, Bryan Azur, έλαβε το πιστοποιητικό Primal Health Coaching και μαζί δημιουργήσαμε τη νέα μας επιχείρηση, Ολόκληρος ο άνθρωπος υγιής. Μεταξύ των δυο μας, μεταφέρουμε τους πελάτες μας σε ένα Ολόκληρο θεραπευτικό ταξίδι – ξεκινώντας από το φυσικό σώμα (τροφή, άσκηση, συνήθειες υγιεινού τρόπου ζωής) μέσω του Ενεργειακού σώματος (διαλογισμός, συνείδηση, θεραπεία) και στο Πνευματικό σώμα (ενεργειακή κίνηση, εκδήλωση). Πιστεύουμε ότι η εστίαση σε έναν από αυτούς τους τομείς, σε βάρος ενός άλλου, δεν δημιουργεί Ολόκληρη Ανθρώπινη Υγεία.

Στην Whole Human Healthy πιστεύουμε σε εσάς. Έχετε τη δύναμη να θεραπεύσετε τον εαυτό σας, αλλά ζούμε σε έναν κόσμο που δεν διδάσκει πλέον πώς. Εκεί ερχόμαστε για το υψηλότερο καλό σας. Σας καθοδηγούμε, σας καθοδηγούμε και σας καθοδηγούμε πίσω στη γνώση, τη μνήμη σας, την πνευματικότητά σας και τελικά πίσω στο Όλο Εσείς!

Έγινα πιστοποιημένος προπονητής γιατί πάντα ήμουν φυσικός προπονητής. Ο Μπράιαν και εγώ είμαστε επίσης κάτοχοι του περιοδικού Paleo και έχουμε καθοδηγήσει πολλούς σε αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο υγιεινού τρόπου ζωής. Έχω επίσης πτυχίο ψυχολογίας και είμαι σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα για σπουδές αρχαίας σοφίας όπου ταξιδεύω με σπουδαίους δασκάλους και σαμάνους σε όλο τον κόσμο μαθαίνοντας ιθαγενείς τρόπους για να θεραπεύω το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Συνδυάζοντας την εστίαση στο σώμα και το φαγητό του Bryan και την πνευματική και ενεργειακή μου εστίαση, καθοδηγούμε ολόκληρο το άτομο πίσω στην ολότητα.

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Whole Human Healthy, το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ρωτήσουμε ο ένας τον άλλον ποιον θέλαμε να προπονήσουμε. Φτιάξαμε μια λίστα και συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουμε να καθοδηγήσουμε τη μικρή κοινότητά μας πρόσωπο με πρόσωπο και εντός της ευρύτερης κοινότητας Paleo μέσω του Zoom. Λόγω του COVID-19, το πρόσωπο με πρόσωπο έχει τεθεί σε αναμονή – αλλά πριν από το ξέσπασμα αυτό που λειτούργησε για εμάς στο μάρκετινγκ ήταν η ανάρτηση φυλλαδίων στα καταστήματα που είχαμε απήχηση όπως θεραπευτικές τέχνες, καταστήματα κρυστάλλων, στούντιο γιόγκα και Whole Foods. Στείλαμε επίσης email στις ομάδες της κοινότητας στις οποίες ανήκουμε, στους γονείς του σχολείου και στους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μας. Για την ευρύτερη κοινότητά μας, δημοσιεύσαμε στο Facebook και το Instagram και στείλαμε ένα email ανακοινώνοντας το νέο μας εγχείρημα.

Θέλουμε να αναπτυχθούμε οργανικά με σταθερούς πελάτες και θέλουμε επίσης να βοηθήσουμε την κοινότητά μας ανταποδίδοντας. Και, έτσι, κατά τη διάρκεια του καταφυγίου, προσφέρουμε 3 δωρεάν κλήσεις καθοδήγησης μιας ώρας για οποιονδήποτε οπουδήποτε. Αυτό ήταν ένα καταπληκτικό δώρο τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας. Δεν μας βοήθησε μόνο να διατηρήσουμε τις προπονητικές μας δεξιότητες, αλλά έχουμε κάνει μερικές εξαιρετικές νέες συνδέσεις και έχουμε γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους.

Τι είναι στα έργα για το Whole Human Healthy; Εργαζόμαστε στο πρώτο μας πρόγραμμα WHH όπου ξεκινάμε με τα θεμέλια για το 3D σώμα και το Ενεργειακό σώμα. Καθοδήγηση πελατών μέσω επτά βασικών αρχών: διατροφή, διαλογισμός, παιχνίδι, θεραπεία, σύνδεση, εκδήλωση και ολότητα. Εργαζόμαστε επίσης σε μια εφαρμογή για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ εκείνων που δεν γνωρίζουν για τον διαλογισμό και την καθοδήγηση και εκείνων που θέλουν να ανταποδώσουν και να διδάξουν. Θέλουμε να εμπνεύσουμε όσους γνωρίζουν για τη συλλογική συνείδηση ​​να προσεγγίσουν κάθε άνθρωπο παντού.

Ο μύθος του χωρισμού φτάνει στο τέλος του. Η ώρα είναι για Ενότητα, Ολότητα. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό μαζί!

Bir cevap yazın