Alumni Spotlight – Connie Holmes

1
Alumni Spotlight – Connie Holmes

Γεια σας και σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό το μήνυμα σήμερα. Ελπίζω να εμφανιστώ σε αυτήν την επικοινωνία είναι να παρέχω διορατικότητα, ιδέες και κίνητρα για να είστε σίγουροι για την επιχείρησή σας. Ολοκλήρωσα την πιστοποίηση LPI τον Μάιο του 2018 με τη Sharon Good. Μου άρεσε πολύ ο χρόνος μου με το LPI και εξακολουθώ να είμαι σε επαφή με αρκετούς από τους πρώην συμμαθητές μου.

Είμαι ο ιδιοκτήτης της BU2BFULL, Inc. και είμαι πιστοποιημένος προπονητής ζωής και υγείας και πιστοποιημένος υπνοθεραπευτής. Ξεκίνησα με το life coaching και μετά έγινα πιστοποιημένος υπνοθεραπευτής τον Δεκέμβριο του 2018. Πρόσθεσα την υπνοθεραπεία στην επιχείρησή μου για να προσφέρω έναν άλλο πόρο για τους πελάτες μου. Τον Σεπτέμβριο του 2020 έγινα πιστοποιημένος προπονητής υγείας. Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: έχετε «λίγα πόδια κάτω από το σκαμνί σας», έτσι ώστε να έχετε μια ευρύτερη γκάμα πόρων για να προσφέρετε στους πελάτες σας, καθώς και πολλαπλές ροές εσόδων.

Το όνομα της εταιρείας μου προήλθε από την επιθυμία να επικοινωνήσω επίσης τις πεποιθήσεις μου και τι θέλω να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Δηλαδή: be you to be full. Το έγραψα επίτηδες όπως το έγραψα (BU2BFULL), οπότε, αν διαβαστεί ή ειπωθεί γρήγορα, θα μπορούσε να μοιάζει με “όμορφο”. Η επιλογή ενός ονόματος εταιρείας είναι πολύ προσωπική και σκόπιμη και συνιστώ ανεπιφύλακτα να ρωτήσετε τους ανθρώπους για να λάβετε σχόλια και πρόσθετες πληροφορίες. Το βαθύτερο μήνυμα με το όνομα της εταιρείας μου είναι να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι, ακόμα κι αν εργάζονται για να αλλάξουν πτυχές της ζωής τους, είναι ακόμα όμορφοι όπως είναι τώρα, απλώς επιθυμώντας να κάνουν τον μελλοντικό τους εαυτό ακόμα καλύτερο! Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: όταν αγοράζετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και το αντίστοιχο email, σκεφτείτε επίσης να εξασφαλίσετε το όνομά σας. Έχω παρατηρήσει ότι καθώς οι προπονητές γίνονται ευρύτερα γνωστοί, μπορεί τελικά να μεταφέρουν το όνομα της εταιρείας τους στο προσωπικό τους όνομα. Συγκεκριμένα, όταν πρωτοξεκίνησα δημιούργησα τα www.bu2bfull.com και [email protected]. Όταν ήρθε η ώρα να ανανεώσω το όνομα τομέα μου, πρόσθεσα τα www.conniejoholmes.com και [email protected] έτσι ώστε όταν και αν μετακομίσω στο προσωπικό, πλήρες όνομά μου στο μέλλον, να είμαι έτοιμος να πάω. Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το bu2bfull και απλώς ανακατευθύνεται στο conniejoholmes.

Η επιχειρηματική μου φιλοσοφία είναι να δουλεύω με όλο το άτομο (μυαλό, σώμα και πνεύμα) γιατί είναι ολόκληρος ο εαυτός σου που εμφανίζεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου (σπίτι, καρδιά και καριέρα). Ως προπονητής ζωής και υγείας, υπνοθεραπευτής και άτομο με 30 χρόνια εμπειρίας διαχείρισης και ηγεσίας στον εταιρικό κόσμο, είμαι καλά εξοπλισμένος για να υποστηρίξω ολόκληρο το άτομο. Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: το να έχετε μια φιλοσοφία είναι σημαντικό, καθώς μπορεί να προσδιορίσει γρήγορα την προσέγγισή σας και τις προσφορές σας. Επίσης, να προσπαθείτε πάντα να εργάζεστε με το βασικό ζήτημα αντί για μια προσέγγιση επίδεσμων. Ο πελάτης σας θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα και θα είστε πιο ικανοποιημένοι ως προπονητής.

Η πρακτική μου περιλαμβάνει:

 1. Προπόνηση ένας προς έναν. Το κάνω αυτοπροσώπως, μέσω Zoom ή μέσω τηλεφώνου. Ακόμη και η υπνοθεραπεία μπορεί να γίνει μέσω Zoom!
 2. Εργαστήρια και καταφύγια. Τα έχω κάνει σε μικρές αίθουσες δεξιώσεων ξενοδοχείων, στο δικό μου σπίτι (είμαι τυχερός που έχω έναν ιδιωτικό χώρο στο σπίτι μου, με τη δική του πόρτα εισόδου, για να τα κρατήσω) και έχω νοικιάσει μια μεγάλη αίθουσα συσκέψεων σε έναν συνεταιρισμό θέση χώρου εργασίας. Συνήθως τα έχω κρατήσει ως ολοήμερες αποδράσεις. Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: ΠΟΤΕ μην δημιουργείτε το πρόγραμμα πριν πουληθεί! Έχετε ένα πολύ στέρεο περίγραμμα του τι θα προσφέρετε και χρησιμοποιήστε το για να διαφημίσετε και να πείτε στον συμμετέχοντα ποια θα είναι τα αποτελέσματά του, αλλά πουλήστε το πριν το δημιουργήσετε. Απλώς ορίστε μια ημερομηνία λήξης εγγραφής μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. Εάν έχετε ένα σταθερό περίγραμμα και σαφή αποτελέσματα, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το υλικό του μαθήματος εγκαίρως.
 3. Εκπαίδευση σε μικρές επιχειρήσεις. Έχω συνεργαστεί με μικρές επιχειρήσεις (κομμωτήρια και κτηνιατρική κλινική) για να παρέχω ποικίλες εκπαιδεύσεις στους εργαζόμενους. Αυτά κυμαίνονται από τον τρόπο εργασίας με διαφορετικές προσωπικότητες. ενσυνειδητότητα κυριαρχία? ο καθορισμός του στόχου; και τον προϋπολογισμό. Με μία από αυτές τις επιχειρήσεις μπόρεσα να βοηθήσω την ιδιοκτήτρια να αναγνωρίσει τις αξίες της εταιρείας της. Έχοντας εντοπίσει αξίες, τη βοήθησα να τις μεταφέρει σε οτιδήποτε κάνει: αγγελίες εργασίας, συνεντεύξεις από νέους υπαλλήλους, κριτικές απόδοσης, διαφήμιση επιχειρήσεων και πολλά άλλα. Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς είστε γνωστοί για ένα πράγμα (δηλαδή, τη θέση σας), αλλά μπορείτε να εισαγάγετε τα άλλα σύνολα δεξιοτήτων μόλις σας εμπιστευτούν και δουν τα ταλέντα σας.
 4. Διαδικτυακά μαθήματα. Είμαι στη διαδικασία προώθησης ενός μαθήματος αυτή τη στιγμή που θα διεξαχθεί ως μάθημα 8 εβδομάδων μέσω του Zoom. Σκοπεύω να ηχογραφήσω μέρη του διαδικτυακού μαθήματος και τις συνοδευτικές ενότητες, ώστε να μπορέσω να επανασυσκευάσω και να προωθήσω ως ένα διαδικτυακό σεμινάριο αυτομάθησης. Με αυτόν τον τρόπο, κάνω τη δουλειά αφού έχω άλλη μια προσφορά στους πελάτες και πηγή εσόδων για την επιχείρησή μου. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο COVID-19 και η χώρα μας αντιμετώπισε το καταφύγιο, πραγματοποίησα ένα διαδικτυακό μάθημα διάρκειας 4 εβδομάδων με τίτλο, «Πώς να παραμείνουμε θετικοί, παραγωγικοί και ενδυναμωμένοι σε αβέβαιες περιόδους» και το εκτίμησα πολύ λογικό ως τρόπο προσφοράς -πίσω. Από αυτό, δύο από τους παρευρισκόμενους έγιναν πελάτες και ένας από αυτούς με σύστησε έναν φίλο που έγινε επίσης πελάτης. Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: Πάντα να αναζητάτε τρόπους για να επανατοποθετήσετε και να επανασυσκευάσετε αυτό που έχετε ήδη δημιουργήσει. Επίσης, αν τα μαθήματά σας δεν παρακολουθούνται καλά στην αρχή, μην τα παρατάτε καθώς χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση, ενδιαφέρον και μετά συμμετοχή. Πιστέψτε ότι θα μεγαλώσει!
 5. ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίες συναντήσεις μέσω Zoom. Πολύ παρόμοια με τα παραπάνω θέλω να βρω τρόπους να ανταποδώσω. Τα φιλοξενώ μία φορά το μήνα για 90 λεπτά και δεν προετοιμάζομαι πάρα πολύ γιατί συνήθως μετατρέπονται σε ανοιχτή κοινή χρήση και Q&A που σχετίζονται με το θέμα μου, που είναι πώς να οικοδομήσω εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι σε ένα ανοιχτό περιβάλλον κοινής χρήσης όπως αυτό, οι άνθρωποι μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο με τον ανοιχτό διάλογο. Μέχρι στιγμής έχω κερδίσει έναν πελάτη που πληρώνει κάνοντας αυτό. Αν και δεν είναι η αρχική μου πρόθεση να τα κρατήσω, είναι σίγουρα ένα συν! Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: Να δίνετε πάντα αξία σε ό,τι κάνετε και να δίνετε πίσω όταν μπορείτε.

Το μάρκετινγκ του εαυτού μου είναι ειλικρινά ο τομέας που μου αρέσει λιγότερο στην επιχείρησή μου. Σύντομα πρόκειται να προσλάβω έναν εικονικό βοηθό για να με βοηθήσει σε αυτό γιατί δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό. Είναι επίσης γεμάτο με πολλές περιοχές «δεν ξέρω τι δεν ξέρω», οπότε εγγυώμαι ότι χάνω πολλές ευκαιρίες. Αυτή είναι μια επιχειρηματική τακτική που θα ήθελα να έκανα πολύ νωρίτερα. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, διστάζετε να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα μέχρι να έχετε μια τακτική ροή εισοδήματος. Ωστόσο, πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να βγάλετε χρήματα. Όταν προσλαμβάνετε επαγγελματίες, ξέρουν πράγματα που δεν γνωρίζετε και μπορούν να σας φέρουν αποτελέσματα. Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: ΑΥΤΟΣ ακριβώς θα μας προσλάμβαναν οι άνθρωποι για προπόνηση, οπότε μην το σκέφτεστε υπερβολικά και μην αμφισβητείτε για πολύ καιρό σχετικά με την πρόσληψη επαγγελματία. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι το λέω με πολλή αγάπη και σεβασμό γιατί θα ήθελα να λάβω τη δική μου συμβουλή πολύ νωρίτερα!

Νομίζω ότι ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες που όλοι έχουμε ή είχαμε είναι να αποφασίσουμε για την τιμολόγησή μας. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) ξεκινήσαμε με την πεποίθηση ότι έπρεπε να ορίσουμε τις τιμές μας αρκετά χαμηλά, ώστε να μπορούμε να αποκτήσουμε πελάτες. Πολύ αξιοθαύμαστο, αλλά πολύ περιοριστικό και βάζει τη νοοτροπία μας σε μια έλλειψη. Μερικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον καθορισμό της τιμής σας:

 1. Ποιος είναι ο μέσος όρος για την περιοχή της χώρας σας;
 2. Τι υπηρεσίες προσφέρετε, πώς ξεχωρίζετε;
 3. Ποια είναι η αξία και το αποτέλεσμα που θα προσφέρει στον πελάτη η συνεργασία μαζί σας;
 4. Προσφέρετε προγράμματα και πακέτα;
 5. Σκεφτείτε με όρους πώλησης του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ στον πελάτη και όχι σε ωριαίες τιμές.
 6. Να θυμάστε ότι οι πελάτες σας πρέπει να έχουν «δέρμα στο παιχνίδι» και πληρώνοντας υψηλότερη τιμή θα τους βοηθήσει να εξασφαλίσουν την ετοιμότητά τους και την επιθυμία τους να αλλάξουν, δύο πράγματα που είναι επιτακτική ανάγκη για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα!
 7. Τέλος, θέλετε να δώσετε τα πάντα σε έναν πελάτη, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά και κατά την προετοιμασία και την παρακολούθηση. Μπορείτε να το κάνετε καλύτερα όταν βλέπετε 3 πελάτες την ημέρα έναντι 8 και καταλήγετε με το ίδιο ποσό εισοδήματος στο τέλος της ημέρας. Τόσα πολλά στη ζωή έχουν να κάνουν με την ενέργεια!

Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: Αναπτύξτε ένα πρόγραμμα που συνδέεται με τη θέση σας. Όταν πραγματοποιείτε δωρεάν διαβουλεύσεις, έχετε τρία διαφορετικά επίπεδα στο πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε διαφορετικά σημεία τιμών. Η τιμή καθορίζεται από τον αριθμό των περιόδων σύνδεσης που προσφέρετε και τους πρόσθετους πόρους που παρέχετε για κάθε επίπεδο πακέτου.

Τέλος, αν έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε ένα βιβλίο – κάντε το! Υπάρχουν τόσα πολλά διαδικτυακά μαθήματα αυτή τη στιγμή που μπορούν να σας υποστηρίξουν. Μόλις πήρα το www.twelveweekbook.com για να γράψω και να δημοσιεύσω το πρώτο μου βιβλίο και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Η συγγραφή ενός βιβλίου παρέχει μια άλλη πηγή εισοδήματος, δίνει στην επιχείρησή σας ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και μπορεί να σας ανοίξει πόρτες. Για παράδειγμα, μέσα σε ένα μήνα από τη δημοσίευση του βιβλίου μου, μου προσφέρθηκε ήδη αυτή η ευκαιρία να μοιραστώ την ιστορία μου με όλους εσάς, θα είμαι σε ένα podcast εμπιστοσύνης αργότερα φέτος, θα ήμουν καλεσμένος σε μια εκπομπή ραδιοφωνικής συζήτησης ιστολογίου, και τους ζητήθηκε να είναι ένας από τους οκτώ ομιλητές σε μια παγκόσμια σύνοδο κορυφής ύπνωσης το επόμενο έτος! Και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό έχει γίνει με πολύ μικρή προσέγγιση εκ μέρους μου μέχρι στιγμής.

Το βιβλίο μου έχει τίτλο, «Γίνε εσύ για να είσαι γεμάτος: Μάθετε την τέχνη της αποδοχής του εαυτού σας για μια ζωή με αυτοπεποίθηση και πληρότητα» και μπορεί να βρεθεί στο Amazon. Ήμουν τυχερός γιατί ο τίτλος του βιβλίου μου ήταν ουσιαστικά ο ίδιος με το όνομα της εταιρείας μου και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία μου ως προπονητική, περιλαμβάνει πολλά από όσα έχω καθοδηγήσει τους πελάτες μου και μια εξαιρετική εισαγωγή στο ποιος είμαι ως άτομο και ένας πιθανός προπονητής για τον αναγνώστη.

Αν θέλετε να μείνετε σε επαφή, μπορώ να βρεθώ στο δικό μου δικτυακός τόπος, Facebook, Instagram, Linked In και YouTube. Εύχομαι σε όλους σας ότι καλύτερο στην καριέρα σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτόν τον κόσμο από το να βοηθάς και να υποστηρίζεις τους άλλους. Συγχαρητήρια!

Bir cevap yazın