Alumni Spotlight – Niccie’s Story

1
Alumni Spotlight – Niccie’s Story

Το φθινόπωρο του 2015 ολοκλήρωσα την πιστοποίηση LPI με την Tanya Varley. Εκείνη την εποχή ήμουν διευθυντής νοσηλευτικής για περισσότερα από 20 χρόνια και μου άρεσε ΚΑΘΕ λεπτό. Μου άρεσε να βλέπω το κτήριο μας, το προσωπικό, τους ασθενείς, τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας να πετυχαίνουν. Καθοδήγησα το προσωπικό μου, τους ασθενείς και τις οικογένειές μου κάθε μέρα και διαπίστωσα ότι ήταν πολύ φυσικό για μένα και μια αναγκαιότητα για την ανάπτυξη και τα κέρδη τους. Είχαμε ένα σύνθημα να δουλεύουμε σκληρά και μετά να πηγαίνουμε για ύπνο το βράδυ ικανοποιημένοι με την «καλή δουλειά που έγινε». . . αλλά γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα αύριο. Απλώς τους εκπαίδευσα, έκαναν την πραγματική δουλειά, τη σκληρή δουλειά και το έκαναν τόσο καλά. Γιατί λοιπόν άφησα τη δουλειά που αγαπούσα;

Αν και μου άρεσε η δουλειά που έκανα, από το πουθενά βαρέθηκα πάρα πολύ. Ω, μην με παρεξηγείτε αυτή η δουλειά ήταν δύσκολη καθώς και εργασία που καταναλώνει χρόνο και ενέργεια, αλλά πάντα με γέμιζε με έναν τρόπο μεγαλύτερο από αυτό που έδινα. Ωστόσο, κάτι άλλαξε, βαριέμαι όλο και περισσότερο και δεν γέμιζα πια στη δουλειά. Στην πραγματικότητα, αυτό το έργο που κάποτε αγάπησα με ρουφούσε τη ζωή! Έτσι στράφηκα στον Θεό. Δεν ήμουν σίγουρος τι να κάνω μετά. Ήμουν 46 ετών και το να ξεκινήσω κάτι νέο στην ηλικία μου φαινόταν τρελό. Θα σας περισώσω τις λεπτομέρειες επισημαίνοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο βρήκα το «κάλεσμά» μου, και τι να κάνω στη συνέχεια, είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο έχω αναπτύξει την πρακτική μου να βοηθάω τους άλλους να ακούσουν τη φωνή του Θεού και στη συνέχεια να μπουν στη φωνή Του. οδηγώντας, με χαρά και αυτοπεποίθηση. Άσχετα αν η προπονητική ήταν για δουλειά, ζωή, υγεία… Δεν είχε σημασία. Πάντα δούλευε.

Μου άρεσε κάθε λεπτό της εκπαίδευσής μου στο LPI Certification και είμαι σίγουρος ότι ο Θεός με κατεύθυνε σε αυτό το πρόγραμμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά να μάθετε ακόμα και αφού λάβετε την πιστοποίησή σας. Ο Θεός δεν σταμάτησε να με βάζει στη σωστή κατάσταση την κατάλληλη στιγμή, κάτι που με βοήθησε να μπω σε μερικές πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής μου, πήρα την LLC μου για το Fulfill Your Legacy, την πρακτική μου καθοδήγησης ζωής που βασίζεται στη πίστη. Περίπου τέσσερις μήνες αργότερα, ένας εκδότης που είχε βρει τα ιστολόγιά μου με ρώτησε αν ήθελα να γράψω ένα βιβλίο για την προπονητική μου πρακτική. Αυτό το βιβλίο εκδόθηκε περίπου 1 χρόνο μετά το άνοιγμα της εταιρείας μου. Αυτό το βιβλίο, Awaking the Living Legacy, πραγματικά απογείωσε την επιχείρησή μου και μου ζητήθηκε να δημοσιεύσω ένα άλλο. Κατέληξα να συμμετάσχω σε μια σειρά προπονητών 4 μερών που ονομάζεται ΣΕΙΡΑ LEGACY.

Αυτά τα βιβλία καθοδηγούν κάποιον:

  1. Συνεργασία της δικής τους ζωής με τον Θεό «The Living Legacy». Είναι ένα εκπληκτικά δυνατό πρόγραμμα/βιβλίο που μεταμορφώνει γάμους, ζωές, καριέρες, ψυχές κ.λπ.
  1. Έπειτα, μεταφέροντας αυτή τη ζωή του Θεού στα αγαπημένα τους πρόσωπα, κυρίως στο σπίτι τους, με το “Embracing the Loving Legacy” που αγγίζει τα οικονομικά, την ανατροφή των παιδιών και τον γάμο και πολλά άλλα.
  1. Αφού η ΔΙΚΗ μας ζωή είναι σε καλό δρόμο και οι ζωές εκείνων που αγαπάμε, ήρθε η ώρα να κάνουμε όπως έκανε ο Ιησούς και να μοιραστούμε αυτά που μάθαμε με την κοινότητά σας. Αυτό συμβαίνει στο τρίτο βιβλίο «Η κληρονομιά της μάθησης» και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ…
  1. Βιβλίο τέταρτο, «Η κορυφαία κληρονομιά», διδάσκει τους αναγνώστες να κλίνουν τώρα και να ενεργούν πάνω στο Άγιο Πνεύμα, ώστε να μπορούν πραγματικά να επηρεάσουν τον κόσμο.

Αυτή η προπονητική διαδικασία ήταν τόσο δυνατή, οπότε συνεχίζω. Ειλικρινά πιστεύω ότι μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση βασίζεται σε σκληρές και σοφές συνεργασίες, με τον Θεό να είναι ο νούμερο ένα. Ποτέ δεν έγειρα πραγματικά στον Θεό πριν από όλα αυτά και είχα μια πραγματικά υπέροχη ζωή. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να παρέμβω νωρίτερα. Όμως, όταν μπήκα σε έναν δεσμό και ένιωσα αναστατωμένος χωρίς να έχω ιδέα τι να κάνω στη συνέχεια και πραγματικά αναζήτησα ΑΥΤΟΝ και το αγόρι μου έδωσε. Μου αρέσει να βοηθάω άλλους ανθρώπους να μάθουν πώς να οικοδομούν μια στενή σχέση με τον Παντοδύναμο. Ο παντογνώστης, παντοδύναμος και πανταχού παρών. Πώς μπορείς να κάνεις λάθος με Αυτόν ως Διευθύνοντα Σύμβουλο, αρχηγό σου; Αλλά, πιστεύω ακράδαντα στο να μάθω να τρέχω ενώ προσεύχεσαι.

Έμαθα να διαβάζω γύρω στα δώδεκα και θα πούμε απλώς ότι έπρεπε να δουλέψω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκληρά για να καταλάβω πώς να διαβάζω και μετά να προλάβω. Ειλικρινά δεν είχα καλή λαβή στη μάθηση μέχρι που πήγα στο τέλος του γυμνασίου. Δεν βλέπω τη δυσλεξία ως δυσκολία. Βλέπω όλες τις αδυναμίες σαν ευκαιρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί σπουδαίοι προπονητές επιχειρήσεων, και το LPI, θα σας πουν ότι συχνά ο μεγαλύτερος πόνος σας είναι ο σκοπός της ζωής σας. Όχι, δεν προπονώ δυσλεκτικά άτομα, αλλά έχω μαζί μου μια βαθιά κατανόηση της αξίας. Τα άτομα εκτιμώ και αυτά που μπορούν να πετύχουν στη ζωή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Αν ήταν έτσι, δεν θα διάβαζα και δεν θα έγραφα. Μου είπαν ότι ήμουν χαζός τόσες φορές, αλλά πάντα ήξερα ότι αυτές οι φωνές ήταν κακές, λανθασμένες και ανίδεες. Μου αρέσει να βοηθώ τους πελάτες μου να γνωρίζουν ότι είναι ικανοί. Μπορούν να πετύχουν και μπορώ να τους βοηθήσω.

Λίγο μετά την καθοδήγηση των πελατών μου για να αποκτήσουν σύντροφο με τον Θεό και να βρουν το σκοπό της ζωής τους. Ήθελαν να αρχίσουν να κάνουν αυτό που έκανα εγώ, με τον δικό τους τρόπο. Θα τους έστελνα σε άλλους προπονητές επιχειρήσεων, αλλά δεν θα απογειώνονταν και συχνά επέστρεφαν σε εμένα. Σύντομα υποχώρησα στο επαναλαμβανόμενο αίτημα “Δεν μπορείς να με βοηθήσεις να κάνω αυτό που κάνεις;” Έτσι, το 2018 ξεκίνησα το πρόγραμμα επιχειρηματικής καθοδήγησης μου, το οποίο είναι εξαιρετικά επιτυχημένο και μια σειρά της δουλειάς μου που δεν φανταζόμουν ποτέ καθώς μπήκα δοκιμαστικά.

Το 2018 το podcast μου, «Living Within the Sweet Spot» που βασίζεται στο πρώτο βιβλίο κλήθηκε να γίνει κοινοπρακτικό στο μεγαλύτερο ραδιοφωνικό δίκτυο στην Αμερική και το 2019 το δεύτερο βιβλίο μου συγκεντρώθηκε για το νέο δίκτυο Chip and Joanna Gains (Ακόμα περιμένω να ακούσω για αυτό – θα κάνω προσευχές!) Άρχισα να πιστοποιώ προπονητές για να προπονούν και τα δύο βιβλία μου προσθέτοντας τώρα τους προπονητές Certified Living Legacy και Loving Legacy που λειτουργεί εξαιρετικά για άλλους θρησκευτικούς προπονητές που δεν θέλουν να αναπτύξουν όλα τα δικά τους προγράμματα (αυτοί είναι μια επιχείρηση σε κουτί). Η πιο γλυκιά μου αγάπη είναι η συνδρομητική μου κοινότητα, όπου μπορώ να εξυπηρετώ καθημερινά άλλους ανθρώπους που βασίζονται στη πίστη και επιχειρηματίες με ελάχιστο κόστος. Είμαι πολύ απασχολημένος αυτές τις μέρες αναθέτοντας το έργο μου σε μια πολύ μεγάλη εκδοτική εταιρεία βοηθώντας τους συγγραφείς να κάνουν ό,τι έχω κάνει, έτσι η συνδρομητική μου κοινότητα, The Legacy Leaders, μου δίνει την ελευθερία να δίνω τόσα πολλά σε ένα μέρος τη φορά για σχεδόν τίποτα. Κάνω business coaching, life coaching, health coaching και πολλά άλλα εκεί για κάθε μέλος.

Περιστασιακά κάποιος θα με ρωτήσει τι θα ακολουθήσει και απλά του λέω το ίδιο πράγμα που εμπνέω τους πελάτες μου να κάνουν… Να ζήσουν, να αγαπήσουν, να μάθουν και να οδηγήσουν σύμφωνα με την κλήση. Δεν ξέρω πού θα με πάει αλλά ξέρω. . . θα είναι καλό. Έχω μιλήσει σε μεγαλύτερες σκηνές και θέλω να χρησιμοποιήσω αυτές τις πλατφόρμες με σύνεση. Ελπίζω να συμβεί το τηλεοπτικό σόου, αλλά ειλικρινά εμπιστεύομαι τον Θεό και τα σχέδιά Του για τη ζωή μου.

Έτσι, αν μόλις ξεκινάτε ή αν είστε έμπειρος προπονητής και ελπίζετε να βουτήξετε λίγο πιο βαθιά, σας ενθαρρύνω να προσδιορίσετε πραγματικά ποιος είστε και τι έχετε σχεδιαστεί να κάνετε. Είναι αυτό το έργο μοναδικό; Επειδή είσαι. Πιστέψτε στον εαυτό σας και περιηγηθείτε στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν σε εσάς – ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ. Βλέπω τόσους πολλούς προπονητές να κάνουν αυτό που κάνει ο επόμενος και μετά να απογοητεύονται όταν δεν τους κάνει. ΞΕΡΩ ότι είστε ο καθένας σας καταπληκτικός, μοναδικός και περίπλοκα φτιαγμένος. Πιστεύω ότι η αξιοποίηση αυτής της μοναδικότητας είναι ο ΠΩΣ πρέπει να καθοδηγήσεις τους άλλους. Νομίζω επίσης ότι πρέπει να λάβετε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να κοστίσει πολύ. Μπορείτε να έχετε εξαιρετική εκπαίδευση ο ένας από τον άλλον. Συνεργαστείτε με λίγους και μοιραστείτε δώρα και ταλέντα καθώς μεγαλώνετε. Η έλλειψη είναι βάση για πολλούς προπονητές. Πιστέψτε με, υπάρχουν αρκετοί πελάτες καθοδήγησης τριγύρω για όλους μας και υπάρχουν τόσοι πολλοί που περιμένουν αυτό που ο Θεός σας έχει ήδη δημιουργήσει για να παρέχετε. Ευλογίες σε όλους σας.

Ήταν τόσο δώρο που έλαβα την εκπαίδευσή μου με το LPI,

Μετάβαση Live | Αγάπη | Μάθετε | Οδηγήστε δυναμικά,

Νίκη

Nicciekliegl.com

Bir cevap yazın