Alumni Spotlight – Pamela Savino

2
Alumni Spotlight – Pamela Savino

Το 2018, βρισκόμουν σε ένα σημείο της ζωής που σκεφτόμουν μια νέα κατεύθυνση. Πέρασα τα 20 μου στην Corporate America ως αναλογιστής συμβούλων παροχών συνταξιοδότησης βοηθώντας τους πελάτες του Fortune 100 να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν τα συνταξιοδοτικά τους προγράμματα και τα 30 μου ως μητέρα πλήρους απασχόλησης για τα τέσσερα παιδιά μου.

Δύο πολύ βαθιά γεγονότα στη ζωή μου – η απώλεια ενός μωρού και το διαζύγιό μου, το καθένα λειτούργησε ως καταλύτες για την πνευματική μου ανάπτυξη και μεταμόρφωση και με ώθησαν να αρχίσω να σκέφτομαι βαθύτερο νόημα και σκοπό στη ζωή μου. Τίποτα δεν σε απογυμνώνει τόσο πολύ όσο μια απροσδόκητη απώλεια, οποιουδήποτε είδους, έτσι βρήκα τον εαυτό μου να επανεξετάζω κάθε πεποίθηση που γνώρισα ποτέ και ξεκίνησα το όχι και τόσο μικρό έργο της ανοικοδόμησης του συστήματος πεποιθήσεών μου από την αρχή.

Βυθίστηκα στην πνευματικότητα, αγκάλιασα μια νοοτροπία που βασίζεται στην ανάπτυξη και αφοσιώθηκα στη μεταμόρφωση. Συνειδητοποίησα ότι όσο προκλητικές κι αν είναι, όλες οι εμπειρίες της ζωής μου συμβαίνουν για μένα, όχι για μένα, και ίσως απλώς παίζουν ρόλο στο να με οδηγήσουν στον σκοπό της ζωής μου.

Καθώς περπατούσα σε αυτό το μονοπάτι, με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, ζητώντας από το Σύμπαν να με οδηγήσει εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να πάω, συνάντησα το Life Purpose Institute. Όλα σχετικά με αυτό έμοιαζαν σε ευθυγράμμιση με το ποιος ήμουν και την κατεύθυνση προς την οποία ήθελα να πάω το μέλλον μου, έτσι το καλοκαίρι του 2018 πήρα την πιστοποίηση Life Coach.

Μπορώ να συνοψίσω τι συμβαίνει αφού με μια λέξη: Πυροτεχνήματα. Δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκρηκτικό, και σε τι το αποδίδω; Το σύμπαν. Ρώτησα και μου απάντησε. Όταν κάνουμε ένα άλμα πίστης και μπαίνουμε στην αυθεντική μας πραγματικότητα, και το συνδυάζουμε με τη δέσμευση να προχωρήσουμε την ανθρωπότητα προς τα εμπρός, το σύμπαν συνωμοτεί μαζί μας και υπάρχει μια ευκολία και μια οργανικότητα στη ζωή. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Ίδρυσα την επιχείρηση life coaching, Live Authentically, η οποία μου δίνει τη διεθνή πλατφόρμα και παρουσία από την οποία μπορώ να μοιραστώ το μήνυμά μου σε παγκόσμια βάση. Κάνω ατομική προπόνηση, ομαδική προπόνηση και δημόσια ομιλία ως μέρος της πρακτικής μου.

Στις αρχές του 2020, δημοσίευσα το ντεμπούτο μου βιβλίο SOAR, το οποίο βοηθά αναγνώστες όλων των δημογραφικών στοιχείων, όχι μόνο ανθρώπους που περνούν διαζύγια, να μπουν στην αυθεντική τους πραγματικότητα, να συνεργαστούν με το Σύμπαν και να διεκδικήσουν την προσωπική τους δύναμη. Το SOAR είναι ακατέργαστο και αληθινό, συναντά τους αναγνώστες όπου βρίσκονται και τους οδηγεί σε ένα μέρος ειρήνης και ενδυνάμωσης, καθώς μαθαίνουν να περιηγούνται στη νέα τους πραγματικότητα με μια νέα προοπτική και επαναστατική προσέγγιση.

Εκτός από το βιβλίο μου, είμαι ο οικοδεσπότης του Live Authentically Podcast, του οποίου οι καλεσμένοι περιλαμβάνουν άλλα άτομα που έχουν επίσης δεσμευτεί να διαδραματίσουν ρόλο στην αύξηση της συλλογικής συνείδησης και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την ουσία αυτού που είναι. Είμαι επίσης υπέρμαχος της διατροφής με βάση τα φυτά και συνεργάζομαι με άλλους για τη διάδοση του μηνύματος με βάση τα φυτά διεθνώς.

Πιστεύω ότι η πνευματικότητα είναι ένα πολύ απαραίτητο στοιχείο στην Corporate America. Η ομάδα μου και εγώ βοηθάμε παγκόσμια, ανοιχτόμυαλα στελέχη C-suite που κατανοούν ότι η πνευματικότητα είναι ένα ουσιαστικό μέρος της επιχειρηματικής επιτυχίας, να επιμεληθούν μια εταιρική κουλτούρα που ενσωματώνει την ενέργεια της υπηρεσίας, της σύνδεσης και της ανάπτυξης, προσωπικά και επαγγελματικά, ώστε να απολαύστε τα πλεονεκτήματα του αυξημένου ηθικού των εργαζομένων, της ενισχυμένης διατήρησης, της ενισχυμένης παραγωγικότητας και, εν τέλει, ενός πιο κερδοφόρου αποτελέσματος.

Αποδίδω την επιτυχία μου μέχρι σήμερα σε πολλούς παράγοντες, αλλά υπάρχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πιστεύω ότι παίζει τεράστιο ρόλο: ενσωματώνω την ενέργεια της υπηρεσίας. Δεν περιγράφω αυτό που κάνω ως δουλειά, είναι υπηρεσία. Είναι τιμή και προνόμιο που έχω να εμφανίζομαι και να υπηρετώ καθημερινά, και αυτή η νοοτροπία μου επιτρέπει να συνεχίσω την πνευματική μου κλήση με μια ζέση που δεν έχω βιώσει πριν. Είναι σαν ένα πεδίο δύναμης. Αυτό που κάνω πραγματικά βάζει φωτιά στην ψυχή μου και είμαι ευγνώμων που ανακάλυψα ότι ο σκοπός μου εδώ στη Γη είναι να υπηρετήσω.

Η πιο ισχυρή συμβουλή που έχω για άλλους προπονητές ζωής να αναπτύξουν την πρακτική τους είναι: βγείτε εκεί έξω! Στα social media. Προσωπικά. Σε βίντεο. Στα blogs. Σε προσωπικά μηνύματα. Προσεγγίστε και συνδεθείτε με άλλους, με νόημα και συχνά. Μπορείς να είσαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά θα μπορέσεις να επηρεάσεις μόνο αν οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είσαι εκεί και γνωρίζουν πώς μπορείς να τους βοηθήσεις. Μοιραστείτε τις γνώσεις σας. Χτίζω εμπιστοσύνη. Γράψε από την καρδιά σου. Μίλα από την ψυχή σου. Επενδύστε στις σχέσεις, και τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους.

Η ευχή μου για όλους σε αυτόν τον κόσμο είναι να ζήσουμε όλοι βαθιά γεμάτες και αυθεντικές ζωές. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί συχνά ριζικές αλλαγές και η υπόσχεσή μου στην ανθρωπότητα είναι να ενσωματώσω, να αγκαλιάσω και να μοντελοποιήσω αυτήν την αλλαγή για να εμπνεύσω άλλους να βρουν τη δική τους φωνή και να αφήσουν αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος από αυτό που τον βρήκαμε.

Bir cevap yazın